O Krašogradu

Krašograd nalazi se u malom slikovitom mjestu Bratina, na 25 km od Zagreba. Prekrasna priroda oduševit će svakog željnog tišine i odmora.

Krašograd nudi razne vrste smještajnih jedinica za samostalan boravak s pogledom na park ili jezero i besplatni bežični pristup internetu u cijelom objektu.

Sve smještajne jedinice objekta u potpunosti su opremljene svime što vam treba za nekoliko dana odmora u prirodi. Pojedini apartmani sadrže kuhinju opremljenu kuhinjskim posuđem, blagovaonicu, prostranu terasu s pogledom na vrt te vlastitu kupaonicu s tušem. Neke od soba imaju pristup zajedničkoj kupaonici.

Cijeli objekt uključuje kuće s apartmanima, bungalove, kapelice, 2 jezera, bazene, dječja igrališta, sportska igrališta, farmu i obradive poljoprivredne površine s raznim usjevima. U sklopu objekta nalazi se mali zoološki vrt za djecu.

Gosti mogu mogu objedovati u restoranu u okviru objekta Domaćica koji poslužuje jela pripremljena od domaćih organskih proizvoda s farme.

Ako ste rekreativac, u sklopu Krašograda nalaze se i teniski teren, odbojkaško igralište, boćalište, vanjski bazen i nogometno igralište, a ako se želite samo šetati i uživati u prirodi, oko cijelog Krašograda vodi šetnica s prekrasnim pogledom na zeleni krajolik i jezero.

Ako se odlučite na višednevni posjet, u neposrednoj blizini su rijeka Kupa i prirodni rezervat Crna Mlaka, idealna mjesta za poludnevni izlet.

Ekopark Krašograd

Ekopark Krašograd

Želite li uživati u prirodi i istovremeno u komforu našeg smještaja, rezervirajte već danas i jamčimo vam nezaboravan doživljaj.

  • Gostima je na raspolaganju besplatno parkirališno mjesto u sklopu objekta.
  • Zračna luka Zagreb smještena je na udaljenosti od 35 km. 
  • Na zahtjev je dozvoljen boravak kućnih ljubimaca.

POŠALJITE UPIT

Ekopark Kraš