Otvaramo sezonu piknika u Krašogradu uz proslavu Praznika rada

Za vas smo pripremili mnoštvo različitog sadržaja pa tako možete uživati u obiteljskom pikniku pod pergolama uz voucher u vrijednosti od 400 kuna. Mi vam posuđujemo piknik-set koji uključuje dekicu i jastuke za sjedenje za što ugodniji boravak na travi, a cijeli iznos vouchera u potpunosti možete iskoristiti za konzumaciju hrane i pića iz ponude s posebnog „to-go“ pulta.  Za one koji ne ulove svoj kutak pod pergolom osigurali smo stolove, stolce i klupe, a naravno uvijek možete zauzeti svoje mjesto na travi – samo ne zaboravite dekice. 

Posebno za prvi svibanj u naši će veseli animatori u dječjoj Fun zoni voditi zabavne, edukativne i sportske aktivnosti za djecu stariju od 4 godine, a njima se mogu pridružiti i roditelji. U trajanju od dva sata velike i male očekuje predstava, radionica zdrave hrane za djecu, zdravi memory, ples te vesele sportske igre kao što su gađanje loptom u metu, trampolin za lopte, potezanje užeta, skakanje na balonima, veliki twister i poligon prepreka. Program u trajanju od dva sata organiziran je u dva termina s početkom u 11:00 te 15:00 sati, a sudjelovanje je potrebno prijaviti putem e-maila na adresu ekopark.kras@kras.hr ili po dolasku u park. Kotizacija iznosi 70 kn po osobi, a najupornije i najizdržljivije očekuju slatke nagrade. Osigurajte svoje mjesto na vrijeme jer je broj mjesta po grupi ograničen.

Za one koji više vole spontano izmjenjivanje aktivnosti tu su naši klasični sadržaji: Ki-Ki napuhanac, trampolinski park, Kraš Express vlakić, električni autići, guralice za najmlađe i facepainting.

Ne zaboravite i na ostale sportske i zabavne aktivnosti za djecu i odrasle kao što su mali nogomet, odbojka na pijesku, stolni tenis, badminton, ribolov, podni šah te igra Čovječe, ne ljuti se!

Pored spomenutog posebnog pulta s roštilj ponudom, okrjepu možete pronaći u našem restoranu Domaćica uz standardnu, ali i prigodnu gastronomsku ponudu te neizostavan „prvomajski“ grah na Krašogradski način.

Dobro nam došli! 

POŠALJITE UPIT

Ekopark Kraš